Kom in actie voor Fonds Gehandicaptensport

In Nederland zijn er 1,7 miljoen mensen voor wie sporten niet vanzelfsprekend is. Lang niet overal is het sport- en beweegaanbod toegankelijk of ontbreken er faciliteiten in de buurt. Fonds Gehandicaptensport maakt zich sterk om sport en bewegen voor mensen met een handicap mogelijk te maken zodat ook zij altijd en overal kunnen sporten. Om die reden is ook Uniek Sporten ontwikkeld; hét platform van Nederland waar men alles vindt over sporten en bewegen met een beperking en waar je zowel online als persoonlijk sport- en beweegadvies op maat krijgt. Ook kunnen mensen met een beperking een aanvraag doen om een sporthulpmiddel uit te proberen of aan te schaffen. Met advies én eventuele financiering. Jouw hulp is hierbij van harte welkom!

Je kunt ons steunen door een actie te starten om geld op te halen voor de gehandicaptensport via de knop START ACTIE.

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
Voorafgaand aan de HandbikeBattle 2023 zullen Paralympisch handbikers Jetze Plat en Johan Reekers gezamenlijk de berg beklimmen in hun eigen handbike! Met deze actie willen ze zo veel mogelijk geld ophalen om sporters met een beperking blij te maken met een handbike. Want iedereen moet de mogelijkheid krijgen om te kunnen sporten. Door jouw donatie help je sporters met een beperking, maar doe je ook nog mee met de winactie! Hoe doe je mee?1. Doe een donatie via de button doneer nu2. Na jouw donatie kun je een reactie achterlaten. Vink je e-mailadres aan en zet in de reactie het antwoord op de volgende vraag: In welke gezamenlijke tijd leggen Paralympiërs Jetze Plat en Johan Reekers het parcours van de HandbikeBattle (20 km) af in Kaunertal, Oostenrijk? 3. De deelnemers die het dichtst bij de juiste tijd zitten winnen een unieke Meet & Greet met Jetze Plat, heerlijke hoofdkussens van MLine of het indrukwekkend boek '60 jaar Paralympische Spelen'. Iedereen die minimaal €75.- doneert ontvangt tevens een limited edition supportersshirt van de HandbikeBattle 2023.Doe je mee? Help sporters met een beperking aan een handbike en geef ze hun vrijheid terug!Meedoen = winnen. Voor iedereen.  
Bekijk alle

Start zelf een actie of doe mee met je team, je collega’s, je klas, je vriendenclub of bijvoorbeeld je sportvereniging. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Start actie
Bekijk alle
€ 5

Anoniem

09-06-2023 | 18:40 Aan: Sportklas 1 RSG Tromp Meesters