Sports United

Sport is voor iedereen een cruciaal element binnen een gezond en gelukkig leven. Het werk van Fonds Gehandicaptensport is dan ook van onschatbare waarde. Sports United hoopt bij te dragen aan de missie van Fonds Gehandicaptensport door een gedeelte van de winst van ieder door Sports United georganiseerd sportevenement aan Fonds Gehandicaptensport te doneren. 
 
Sports United is opgericht vanuit een sociaal-maatschappelijke noodzaak om tijdens de corona crisis en het als gevolg hiervan, sluiten van sportfaciliteiten, sporten in de buitenlucht mogelijk te maken door middel van een sportplatform aan te bieden. Vanuit daar is Sports United uitgegroeid tot een organisator van meerdere padelevenementen, zowel voor particulieren als bedrijven. 
 
Een van de evenementen van Sports United is Padel United Open, een toernooi voor de (semi-)gevorderde padelspeler dat om de maand wordt georganiseerd. Het toernooi is naast dat het een leuke manier is voor deelnemers om hun padelskills te meten vooral een manier om deelnemers met andere spelers in contact te laten komen en hen een fantastische en sportieve dag te laten hebben. 
 
Sports United doneert een gedeelte van de winst van, onder meer, Padel United Open aan het Fonds Gehandicaptensport. Dit impliceert dat iedereen die meedoet aan een door Sports United georganiseerd evenement een bijdrage levert aan een goed doel. Dus... ben jij een liefhebber van padel en ben je ook bereid een goed doel te steunen? Schrijf je dan nu in voor Padel United Open!
Bekijk alle
€ 50 21-05-2023 | 15:10 DOE JIJ MEE AAN PADEL UNITED OPEN? DAN DONEREN WIJ EEN GEDEELTE VAN DE TICKETPRIJS AAN HET FONDS GEHANDICAPTENSPORT
€ 10 08-03-2023 | 15:39